Rebranding www.bithatworks.nl

Door datathatworks, 1 november 2022

icebergOp dit moment vind er een rebranding plaats van de website www.bithatworks.nl.

Ten eerste krijgt de site een nieuwe domein naam: www.datathatworks.nl. Deze naam sluit beter aan bij de bredere content die in ontwikkeling is. Maar dat is nog niet alles; de site heeft een hele nieuwe layout, welke zeer geschikt is voor mobiele devices, zoals telefoons en tablets.

www.bithatworks.nl is bijna 17 jaar geleden opgezet als een website over het onderwerp business intelligence en data warehousing. Sinds die tijd is er veel veranderd. Data speelt een steeds belangrijkere rol binnen bedrijven. Hierdoor is business intelligence op dit moment nog belangrijker geworden dan in 2006. Maar naast business intelligence zijn er meer toepassingen van data: De opkomst van o.a. Artificial Intelligence, Big Data Analytics, Advanced Analytics en Data Science heeft gezorgd voor nieuwe data management requirements. Naast het datawarehouse, zijn nieuwe data architecturen ontstaan zoals: Data Lake, Data Hub, Data Fabric en Data Mesh.

Gedurende de rebranding fase zullen stapsgewijs nieuwe artikelen worden toegevoegd en zal de look en feel van de website verder worden aangepast aan de eisen van deze tijd.

De oude domeinnaam www.bithatworks.nl zal de voorlopig nog bereikbaar blijven. De URL's zullen automatisch worden omgeleid naar het nieuwe domein. Met het ook op de toekomst is het aan te raden om bookmarks alvast naar het nieuwe domein te laten verwijzen.

Reacties